Tvoja

МАКЕДОНИЈА И ТВОЕ МЕСТО ЗА ЖИВЕЕЊЕ

НАЈАВИ

https://tvoja.org/opshta-cel/
https://tvoja.org/1688-2/

КРИТИКА НА ЧИСТОТО БЕЗУМИЕ
Повод:
https://sitel.com.mk/potpishan-dogovor-za-izgradba-na-fotovoltaichna-elektrana-vo-rek-oslomej
Изградба на 10 МW фотоволтаична централа во РЕК Осломеј………Повеќе

Почитувани пријатели, членови на иницијативниот одбор, и, поддржувачи на Твоја партија,

                          Утре (сабота 23/Ноември/2019) во 16 часот, во Кинотека на Македонија, имаме втора неформална средба на која би пораразговарале за она што следи во наредниот период, основните правци на развој на нашата заедничка идеја и техничките обврски кои треба да ги исполниме со цел регистрација на партијата.

Ве очекуваме.